خاویار کیلویی چند تومان است؟
خاویار چه مزه ای دارد
اهمیت نوع نمک در فرآوری خاویار صادراتی به چه دلیل می باشد؟ انواع نمک های افزودنی به خاویار های ایرانی چیست؟ مصرف کننده های صادراتی و یا شرکتی که می خواهد از ایران محصول را به کشور خود وارد کند باید مقدار نمک افزوده شده به خاویار را خودشان انتخاب نمایند. بیش از ۹۰ درصد مصرف کننده های خارجی نمی خواهند نمکی که به هنگام استحصال خاویار استفاده می شود برای فروش زیاد باشد.
واردات خاویار ایرانی و آماده سازی خاویار جهت صادرات
کشوری که بخواهد خاویاری را وارد کند، از محصولات موجود قبلی که یک نمایندگی دارند نمی تواند خریداری کند. زمانی که سفارش خاویار صادراتی را ثبت می کند یک مشتری، آن نمایندگی باید محصولات خاویاری را با کیفیت تازه استحصال کند همان زمان و باید مصرف کننده توجه داشته باشد به نوع نمک افزودنی موجود در خاویار. آماده سازی خاویار جهت صادرات بستگی به وزن خاویار ها برای خرید و صادرات دارد که نشان می دهد چقدر زمان صرف می شود. نهایت زمان آماده سازی خاویار و تکمیل کارهای صادراتی محصول ها همچون دریافت مجوزها و بستن قرار داد، یک ماه می باشد.
انواع خاویارهای ایرانی که می توانید صادر کنید عبارتند از:
- خاویار بلوگا
- بری
- خاویار سوروگا
- آسترا
- خاویار استرلیاد
- و…
خلاصه ای از مراحل فرآوری خاویار
فرآوری و یا به اصطلاح استحصال خاویار از شکم ماهی روشی است که توسط متخصص ها در این زمینه باید انجام شود و به صورت کاملا بهداشتی. ابتدا اول از همه باید بدانید، فرآوری خاویار باید به نحوه ای انجام شود که دانه های خاویاری خراب نشوند و کیفیت آنها حفظ شود. زمانی که ماهی خاویاری به سن بلوغ برسد فرآوری خاویار به صورت بهتری انجام می شود.
به صورت موردی مراحل فرآوری خاویار عبارتند از:
- مرحله تعیین جنسیت ماهی خاویاری
- مراقبت و برسی تغذیه ای خاویاری در حین پرورش
- مرحله بلوغ رسیدن خاویار
- فرآوری خاویار در محیط تمیز
- بسته بندی خاویار
- عرضه خاویار میان شرکت ها
اهمیت نوع نمک در فرآوری خاویار صادراتی
در صادرات خاویار بیش از ۹۰ درصد کشور ها به این توجه دارند که حتما خاویارهای فرآوری شده باید نمک خالص داشته باشند. در غیر این صورت اجازه وارد شدن خاویار به کشورشان را نمی دهند. برای مثال کشور چین و کشورهای آسیایی زمانی اجازه ورود خاویار را به کشورشان می دهند که فقط نمک خالص (NaCl) بهعنوان نگهدارنده به خاویارها اضافه شده باشد. پس نمایندگی ها باید به این مورد توجه بسیاری داشته باشند.
انواع نمک های مورد استفاده در فرآوری خاویار
به صورت کلی نمک مخلوط برای فرآوری خاویار استفاده می شود. در یکی از مراحل فرآوری خاویار به محصول ها نمک باید اضافه کنند، چرا که نمک نگهدارنده محصول خاویاری است که باعث می شود مدت زمان بیشتری محصولات تازگی خودشان را حفظ کنند. متخصص ها می دانند که هر سری چه مقدار و کدام نوع از نمک را به خاویار ها اضافه باید کنند. خاویارهای صادراتی فرق بسیاری با خاویاری که در داخل کشور عرضه می شوند دارند، زیرا خاویار صادراتی نمک افزودنی اش باید خالص باشد.
مزیت نمک خالص و مخلوط نسبت به هم در خاویار
در این مرحله، با استانداردهای موجود بر حسب گونه ماهی و درخواست مشتریان ماده افزودنی (نمک خالص یا نمک مخلوط یا آنتی سپتیک) مورد نیاز وزن می گردد. درون خاویارها قبل از بسته بندی محصول ها و زمان فرآروی خاویارها، اضافه کردن نمک امر بسیار مهمی است که زیاد و یا کم اضافه کردن و اینکه چند درصد از نوع نمک ها باید افزوده شود به محصول ها، مربوط به متخصص های فرآوری می باشد. در بین نمک خالص و مخلوط فرق بسیاری دارد و هر کدام مزیت های مختلفی برای خاویارها دارند.
چرا پیش فرض تولید خاویار ایرانی با نمک مخلوط است؟
ای روش پس از برسی نوع خاویار و چگونگی محصول انجام می شود. اما ۹۰ درصد انواع خاویارها پس از فرآوری، به آنها نمک مخلوط افزوده می شود. این موضوع به تخصص های یک مزرعه پرورشی خاویار مربوط می شود که می توانید از خود متخصص ها در این زمینه سوال کنید. خاویار برای اینکه خراب نشود و در مدت زمان کم فاسد نشود به آنها نمک افزوده می شود.
دستورالعمل صادرات خاویار به کشور های ملزم به نمک خالص
به صورت کلی در صادرات خاویار، کشورهایی هستند که برای عرضه به محصولات خاویاری باید نمک خالص افزوده شود تا بتوانند به آن کشور ها وارد شوند محصول ها. صادرات خاویارها به کشورهای خارجی به راحتی امکانپذیر نمی باشد و ایران باید طبق قوانین آن کشور عمل کند. بیشتر کشورهای عربی همچون دبی و امارات، و کشورهای آسیایی خواستار خاویارهای ایرانی کشور ما هستند.
کشورهای صادراتی که ایران خاویار را عرضه می کند به آنها عبارتند از:
- چین
- کره جنوبی
- امارات
- دبی
- ترکیه
- آذربایجان
- و….
قیمت خاویار صادراتی در سال ۱۴۰۲
در سایت های صادراتی رایبد خاویار، هم اکنون لیست قیمت صادراتی محصولات برای شما موجود می باشد و می توانید به فروشگاه اینترنتی نیز مراجعه کنید و با تماس به مدیریت بازرگانی مجموعه، لیست قیمت خاویارها را دریافت نمایید. خاویارهای صادراتی که بیشتر به کشورهای خارجی دنیا از ایران عرضه می شوند خاویار های بلوگا در انواع مختلف می باشند.
انواع خاویار های بلوگا به جهت صادرات
- الماس
- امپریال تاپ
- رویال
- خاویار بلوگا امپریال
- و…