خاویار طلایی قیمت در تهران
فروش خاویار ایرانی اصل
مدت ماندگاری خاویار ایرانی در دمای منفی سه تا مثبت سه درجه سانتی گراد پنج ماه است. اگر پلمپ خاویار ایرانی باز نشود تا چندین ماه در دمای یخچال نگهداری شود. بعد از اینکه باز شد باید در مدت چند هفته مورد مصرف قرار گیرد.
خاویار ایرانی اصل یکی از مواد مغذی است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده تمامی اقشار ایران زمین بوده است. خاویار در آن زمان حتی برای روس ها نیز ارزش زیادی داشت به گونه ای که این افراد عکس ماهی های خاویاری را بر سکه های خود می زدند و این امر باعث صادرات خاویار ایرانی شده است.
تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایران
تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایرانی بر روی آن درج شده است.بعد از باز کردن بسته بندی خاویار ۱۰ تا ۲۰ روزه آن را مصرف کرد. خاویار ایرانی را در فیریز نگذارید و آنرا منجمد نکنید. منجمد کردن خاویار باعث بی کیفیت شدن خاویار و پایین آمدن قوام دانه خاویار می گردد.
خاویار ایرانی اصل دارای طعم و مزه بسیار عالی و تاریخ انقضای مشخصی می باشد. خاویار ایرانی از ماهی های خاویاری که در جنوب دریای خزر می باشند استخراج می شود و مورد استفاده همگان قرار می گیرد.
نشانه ظاهری فاسد شدن خاویار
- روغن پس دادن
- کپک های سفید
- له شدگی
- تلخ ش و ترش شدن
- بوی بد
مدت ماندگاری خاویار
مدت ماندگاری خاویار ایرانی اصل بستگی به تماس خاویار با هوا دارد. چون اگر با پلمپ شدن بسته خاویار هوای داخل قوطی خارج می گردد تا مانع فاسد شدن خاویار شود. خاویار ایرانی اصل دارای خواص و مواد مغذی زیادی است. این امر باعث می شود تا افراد زیادی خواستار این مواد غذایی مقوی باشند و ماندگاری خاویار یک موضوع مهم باشد. هر دانه خاویار ایرانی دارای شکل کروی می باشد. رنگ خاویار ایرانی بستگی به نوع ماهی خاویاری دارد و رنگ آن از خاکستری روشن تا سیاه متغییر می باشد.
انواع خاویار ایرانی
- خاویار بلوگا
- خاویار الوگا
- خاویار آسترا
- خاویار بری
- خاویار طلایی
- خاویار فشرده
- خاویار کلاسیک
- خاویار الماس